Samen iets Ondernemen

Keep Me Fit

Damesconditie en Aerobic / Step trainingen bij Keep Me Fit in Heerhugowaard.

Tijdens de damesconditie trainingen wordt er ook met regelmaat getraind aan de spierkracht dit doen we bijvoorbeeld met gewichtjes, hipNtigh, steps etc. We sluiten iedere les af met een cooldown, ontspannen op de mat. Op de donderdag avond is er  1 uur steps/aerobics, een uur lang lekker op muziek doorstappen. Bewegen in een groep, iedereen op zijn eigen manier en tempo dat is het streven bij Keep Me Fit,
bezig zijn met jezelf en genieten van de gezelligheid eromheen.


De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Rembrantstraat te Heerhugowaard.
Maandags:    van 09.00 uur tot 10.00 uur Damesconditie 
Maandags:    van 10.00 uur tot 11.00 uur Damesconditie
Donderdags: van 19.00 uur tot 20.00 uur Damesconditie
Donderdags: van 20.00 uur tot 21.00 uur Aerobic / Steps

Seizoen 2017 / 2018 loopt van maandag 25 September t/m donderdag 19 July.

De contributie bedraagt € 135,= voor een heel seizoen.
Tijdens het instappen wordt dit naar evenredigheid berekend.
Eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,=.
Men kan een proefles komen doen om zo te kijken welke vorm van bewegen het beste bij je past. Bel nu 072-8505835 en vraag naar Jitske.

 

"Ouder worden we allemaal, daar is niets aan te doen. Bij het ouder worden vermindert bij iedereen geleidelijk aan de hart- en longcapaciteit, spierkracht, botmassa, lenigheid en weerstand tegen ziekten. Maar hoe snel dat proces zich voltrekt, hangt voor een groot deel van jezelf af. Wie voldoende beweegt, kan de veroudering van het lichaam niet stoppen, maar zeker wel remmen. Uit allerlei onderzoeken is gebleken dat mensen die hun leven lang actief zijn geweest een betere lichamelijke en geestelijke conditie hebben. Bij fysieke activiteit maakt het lichaam endorfine aan, een ‘oppep hormoon’ dat je alert houdt. Je geheugen wordt er beter van de kans op een depressie wordt veel  kleiner en omgaan met stress gaat je gemakkelijker af. Bovendien geeft sporten je een voldaan gevoel. Je hebt iets gepresteerd en dat is goed voor je zelfvertrouwen en zelfwaardering ".