Samen iets Ondernemen

Heeft u genoten van de activiteit en wilt u dit graag met iemand delen!! Plaats dan onderaan deze pagina iets in het Gastenboek. Alvast bedankt voor de moeite.

Reacties

Rosa
2 maanden geleden

Het eten was heerlijk vanmiddag bij Cornellie.

Ymie
4 maanden geleden

Het was een mooie wandeling naar de molen en het bezoek was interessant en we zijn erg gastvrij ontvangen.

Truus
4 maanden geleden

De wandeling naar de twuyvermolen was prachtig. Wat een geluk hadden we met het weer. Overal sneeuw een zonnetje wel dreigende luchten maar daar kwam.pas wat uit toen we terug waren. Erg interessante rondleiding en uitleg gehad in de molen . Ik heb genoten!

Riet van der Klugt
10 maanden geleden

Afgelopen zondag heerlijk gewandeld naar de Hortus Alkmaar, waar bijenhouders hun bijen en bijenkorven lieten zien en er tegelijkertijd iets over vertelden. Verder was er tijd genoeg om de hortus te bewandelen en ook iets te gebruiken. Er was o.a. ook een kraam waar je allerlei artikelen kon kopen, gemaakt van en met echte honing. Kortom, een leuke middag. Jitske, je hebt weer prachtige foto's gemaakt! Hartelijk dank.

Ineke
10 maanden geleden

Hoi Jitske, wij hebben enorm genoten van de wandeling naar de Hortus. De rondleidingen in de tuin en het bijenverblijf ...heel leerzaam en gezellig. Daarna nog even wat wat drinken en t winkeltje in ....echt de moeite waard! Gr. Ineke

Riet van der Klugt
10 maanden geleden

Vrijdag 23 juni een prachtige wandeling over het Eerstelingenpad gemaakt en bij restaurant 'Marktzicht' gezellig met z'n allen koffie/thee gedronken. En je had ook weer erg mooie foto's gemaakt! Hartelijk bedankt voor alles Jitske.

Margriet
een jaar geleden

een leuke wandeling met als afsluiting een rondleiding door de Heerhugowaardse wijngaard Zwirs met proeverij!

Emerens Hoogland
een jaar geleden

Wat een leuke middag naar wijngaard Zwirs met de leuke foto's van Jitske als herinnering.

Riet van der Klugt
een jaar geleden

Wat een leerzame middag met Prisca! Je denkt zèlf dat je aardig goed met voeding omgaat, maar na Prisca haar uitleg ga ik voortaan toch wat bewuster om met voeding. Ook nog bedankt voor de leuke foto's Jitske. Riet

Anita ter Lingen
een jaar geleden

Gistermiddag (20maart) een lezing gehad over gezonde voeding, heel leerzaam en Leuk verteld door Prisca! En de catering was ook heel lekker koffie thee en een gezonde snack! Top!

Reactie plaatsen