Samen iets Ondernemen

Rondleiding bij de "ZinTUIgentuiN"

Langs de stal loop je het water van de vijver tegemoet. Elk plekje vormt zijn eigen wereldje. Met eigen vrienden en vijanden. Libellen dansen van lis naar egelskop. In het water weerspiegelt de hemel. Onder dat oppervlak duizelt het van het leven. Driedubbel genieten dus.

Even verderop valt je mond open van het kleurenspel in de borders. Vlinders spelen het spel mee. Het beeld van ‘de vrouw met de vleugels’ lijkt te zweven boven de irissen, daglelies en de talloze geraniums. Daarnaast de strakke lijnen van de haagbeuk en de beukhaag.

In het weiland waar de grassen mogen groeien en bloeien voelt de beschermde rietorchidee zich zeer op haar plek. Op verschillende plekken kleurt het gras er paars van. Omzoomt door de boomsingel is het een binnenhaven voor de bijen in hun kasten.

Ach, eenmaal in de secret garden spreekt het geheim. Omgeven door hoge grove dennen kan de ransuil op je toezien, zonder dat jij hem ziet. Een spirituele sfeer doet je hoofd en lichaam tot rust komen, het bankje doet de rest. Geniet. Ervaar al je zintuigen.

Deze rondleiding vind plaats op Woensdag 13 Mei, we lopen op een rustig tempo, via het Waarderhout bos richting de ZinTUIgentuiN. Download voor meer informatie de nieuwsbrief onder aan deze pagina.     PDF
Op bezoek bij de "Zintuigen tuin"