Samen iets Ondernemen

Rondleiding in de ArtFarm van Joke en Piet Beers

Na jaren met veel plezier een melkveehouderij te hebben gehad, zijn Joke en Piet Beers zich steeds meer met kunst gaan bezighouden. Zo werd de ArtFarm geboren:
kunst kijken en maken op de boerderij. Het rustieke erf en de mooie landelijke omgeving vormen een sfeervolle plek, waar kunst goed tot zijn recht komt. Ook is het voor veel mensen rustgevend en heel inspirerend. In de expositiehal is veelal werk te zien van kunstenaars die hier een atelier huren. Dit word regelmatig afgewisseld met korte expositie's van anderen. In de beeldentuin staan werken van Nederlandse en Afrikaanse kunstenaars opgesteld. Dat varieert van stenen beelden tot grote staalobjecten en werken van andere materialen.

De spreuk van Joke en Piet is dan ook: "Kunst dichter bij de mensen brengen"

         

Er staan 2 excursies ingepland met vooraf een wandeling van 5km.
Stukje Historisch via de molendijk en via de Alpaca's komen we bij de boerderij. 
 

Hier worden we ontvangen met een kopje koffie en uiteraard zullen Joke en Piet ons het nodige vertellen over de ArtFarm, gevolgd door een rondleiding in de expositiehal en in de beeldentuin.

Dinsdag 8 july en donderdag 10 july mogen wij de boerderij bezoeken. Heb je tijd en zin om eens kunst van dichtbij te bekijken geef je dan nu op voor deze activiteit. Meer informatie, download de nieuwsbrief onder aan deze pagina.      PDF
Rondleiding ArtFarm
Download (23 downloads)