Samen iets Ondernemen

Rondleiding bij potplanten kwekerij Amigo Plant
Amigo Plant is een kwekerij van 150.000 m² verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Op de kwekerijen worden meer dan 60 soorten vetplanten/Succulenten geteeld in diverse potmaten. Het brede en betrouwbare sortiment wordt afgezet aan de professionele handel zoals groothandelsbedrijven, cash&carry, tuincentra en de retail. Enkele belangrijke produkten zijn; Echeveria, Crassula, Rhipsalis, Kalanchoë, Aloë en Agave. Ook worden er vele pot-plant combinaties en arrangementen gemaakt, die aansluiten bij de feestdagen en de diverse jaargetijden. Door de optimale omstandigheden, op onze teeltlocatie in Portugal, kunnen we jaarrond de beste kwaliteit garanderen voor onze producten. Vooral in de winterperiode, zal uw Succulenten presentatie er optimaal bijstaan.
Zo zorgt Amigo Plant het gehele jaar door voor een zuidelijke sfeer op vele vensterbanken in huis en kantoor en voor een mediterraan gevoel op eigen terras of patio. De missie van Amigo Plant is dan ook om trendy vetplanten in de markt te zetten van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare consumentenprijs.

Tevens maakt Amigo Plant bloeiende Kalanchoë's. Door de overname van Triade en Kwekerij Hans Kuilboer, heeft Amigo Plant een optimale locatie, waar Kalanchoë's in de beste kwaliteit geproduceerd kunnen worden. 


Amigo Plant komt via het concept "Safari Plant" regelmatig met nieuwe producten op de markt. Zo laten ze de nieuwe Agave "Amigo Jambo" zien. Deze "Vriendelijke Vriend" is de eerste van vele nieuwe produkten. Op de Flora Holland Trade Fair in November presenteren zij de Agave "Shaka Zulu" en de Aloë "West Jogoo" Deze artikelen zijn ook zeker de moeite waard, ze zullen al snel een vaste waarde worden bij de consument.


 

Wij zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen achter deze deuren. We verzamelen Woensdag 9 maart bij Reijgerboys en wandelen via het Luna Park richting het bedrijf. Daar worden we ontvangen in de sfeervolle ontvangst-ruimte en worden we rondgeleid in de kassen door André van Langen. Uiteraard worden we verwend met koffie, lekkers en een verrassing!! Download de nieuwsbrief onder aan deze pagina voor overige informatie.


 

PDF
Rondleiding Amigo Plant