Samen iets Ondernemen

Wenskaarten zelf maken.

Kaarten versturen wordt momenteel heel veel digitaal gedaan. Via Facebook, mail en mobiel vliegen er heel wat megabytes heen en weer. Leuk maar heel erg persoonlijk is het niet meer, je plukt iets van het internet en soeffff weg is je kaart. Zelf werk ik hier ook al jaren aan mee hoor maar ben tot inkeer gekomen. 
Met mijn vriendin Anita, die mij het kaarten borduren en 3D knippen heeft aangeleerd freubelen we heel wat uurtjes af. Zo is er voor mij een nieuwe hobby geboren, super leuk en ontspannend om te doen en je houdt er ook nog iets moois aan over. Wist niet dat ik zo creatief zou zijn. Vind het zelf erg leuk om bijvoorbeeld een kaart samen met een bos bloemen of een fles wijn om te toveren tot een mooie cadeautje.
Het is ook super fijn om te horen hoe mensen op onze kaarten reageren. 
Zo zijn wij dan ook op het idee gekomen om een Workshop te geven.

Lijkt het je leuk om een keertje samen met ons kaarten te maken?

Wij hebben voor deze workshop 4 voorbeeldkaarten waar men uit kan kiezen. [zie foto's]. 
- de workshop vind plaats in Heerhugowaard
- deelname minimaal 6 tot maximaal 8 personen.
- datum
- kosten bedragen: € 8,= dit is inclusief het materiaal, koffie of thee

Ook is het mogelijk om je met een groep vriendinnen, zussen, familie etc aan te melden. Als groep van 6 tot maximaal 8 personen kan in overleg een andere datum afgesproken worden.

 

Hieronder de 4 voorbeeld kaarten voor de workshop.
De borduurkaart is wit en dubbele kaart kun je in verschillende kleuren kiezen, verder wordt ieder kaart afgewerkt met een 3D plaatje en kun je randjes en andere versieringen plaatsen.


Mochten er veel reactie's komen dan gaan we vaker workshops geven.
Meld je hier aan, voor de nieuwsbrief "Workshop Wenskaarten Maken"